MG doesn't support Firefox login?

Suggest improvements to the forum.
randy
Posts: 100
Joined: Mon Apr 03, 2006 10:37 am

MG doesn't support Firefox login?

Postby randy » Thu Aug 03, 2006 5:28 pm

Gday ben,

The login feature doesn't work when I try to connect using Firefox.

I'm sure it used too, is this an enhancement?

Cheers.

User avatar
bsmith
Site Admin
Posts: 1338
Joined: Sun Apr 02, 2006 1:20 am
Location: The Dust Bowl

Postby bsmith » Fri Aug 04, 2006 1:37 am

I've got no idea. Are you talking about automatic login?

User avatar
Fraser
Posts: 606
Joined: Sun Apr 02, 2006 9:00 am
Location: Sol III
Contact:

Postby Fraser » Fri Aug 04, 2006 10:44 am

Seems to work fine for me. I'm slumming it on 1.0.7 on Win 2000
No jpegs were harmed in the making of this post.

User avatar
bsmith
Site Admin
Posts: 1338
Joined: Sun Apr 02, 2006 1:20 am
Location: The Dust Bowl

Postby bsmith » Fri Aug 04, 2006 4:01 pm

Fraser wrote:Seems to work fine for me. I'm slumming it on 1.0.7 on Win 2000


I've started getting calls from agencies about my CV. However I fear your reminder of the realities of corporate PCs will be a moral setback. I don't wanna go back to 2000! :cry:

randy
Posts: 100
Joined: Mon Apr 03, 2006 10:37 am

Postby randy » Fri Aug 04, 2006 4:55 pm

XP Pro, SP2. Firefox 1.5.0.5..

User avatar
Fraser
Posts: 606
Joined: Sun Apr 02, 2006 9:00 am
Location: Sol III
Contact:

Postby Fraser » Fri Aug 04, 2006 5:59 pm

bsmith wrote:
Fraser wrote:Seems to work fine for me. I'm slumming it on 1.0.7 on Win 2000


I've started getting calls from agencies about my CV. However I fear your reminder of the realities of corporate PCs will be a moral setback. I don't wanna go back to 2000! :cry:


I only recently graduated from NT!
No jpegs were harmed in the making of this post.


Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest